top of page
Oferta educationala Early years

Ofertă educațională EARLY YEARS

     Programul educațional Early Years se desfășoară la toate nivelele de vârstă (1-2, 2-3, 3-5) în regim bilingv (română - engleză) datorită numeroaselor beneficii pe care le aduce expunerea timpurie a copiilor la o limbă străină.

       Cum se face acest lucru la centrul ImagiNation ?

prin citirea de povești atât în limba română cât și în limba engleză

prin utilizarea limbii engleze în mod natural, fără traduceri în multe situații pe parcursul zilei

prin expunerea copiilor la cântecele în limba engleză

prin învățarea vocabularului în contexte reale

prin joacă în limba engleză

Early Years 1-2

Early Years 1-2 (Grupă creșă 1-2 ani)

     În cadrul programului de creșă 1-2 ani, ne asigurăm că le oferim celor mai mici o extensie a propriului mediu de acasă. Satisfacem toate nevoile de dezvoltare ale celor mici și le creem rutine zilnice propice dezvoltării sociale și emoționale.

     Prin activități adecvate vârstei și materiale naturale inspirate din filozofia Reggio-Emilia, le oferim copiilor între 1-2 ani ocazia să descopere joaca senzorială, muzica, arta, limbajul prin numeroase activități care le dezvoltă în același timp curiozitatea și motricitatea.

Program SCURT

07:30 - 12:30

Preț

1750 RON / lună

Program LUNG

07:30 - 17:30

Preț

1900 RON / lună

Taxă masă

Preț

20 RON / zi

Early Years 2-3 (Grupă creșă 2-3 ani)

    Între 2-3 ani, copilașii devin tot mai activi și mai independenți în timp ce explorează lumea din jurul lor. Filozofia Reggio - Emilia îi ajută pe cei mici să-și descopere creativitatea și imaginația într-un mod cu adevărat unic, potrivit cu interesele individuale ale fiecăruia. Ca să reușim acest lucru, la ImagiNation încurajăm joaca cu sens, în cadrul căreia personalul nostru îi ghidează pe cei mici, oferindu-le experiențe de învățare prin care le dezvoltăm limbajul, îi îndrumăm să asculte activ, să numere, să sorteze obiectele după formă, culoare sau mărime dar și să-și exprime creativitatea prin diversele activități senzoriale pregătite de către personalul centrului.

Program SCURT

07:30 - 12:30

Preț

1750 RON / lună

Program LUNG

07:30 - 17:30

Preț

1900 RON / lună

Taxă masă

Preț

20 RON / zi

Early Years 2-3

Early Years 3-5 (Grupă 3-5 ani)

     Copilașii între 3-5 ani devin tot mai verbali, continuă să exploreze lucrurile din jurul lor și își dezvoltă abilități sociale. Nevoile copilașilor de 3-5 ani sunt acum diferite și programul educațional pe care îl oferim pentru această categorie de vârstă reflectă acest lucru. Astfel, curriculum-ul inspirat din filozofia Reggio - Emilia este menit să-i stimuleze pe copii prin experiențe de învățare pe toate ariile, limbaj, matematică, științe, arte, muzică și teatru. Dezvoltarea limbajului primează în acest stadiu al dezvoltării, astfel încât învățarea prin povești este nelipsită din activitățile zilnice. Toate activitățile de învățare prin joacă în care sunt implicați cei mici le dezvoltă imaginația și creativitatea. Îi tratăm pe cei mici ca pe niște indivizi capabili, ale căror păreri, acțiuni și gânduri sunt valorificate și respectate.

Program SCURT

07:30 - 12:30

Preț

1650 RON / lună

Program LUNG

07:30 - 17:30

Preț

1800 RON / lună

Taxă masă

Preț

20 RON / zi

Early Yers 3-4
bottom of page